Ние не се караме помежду си. Ние спорим. Това заяви в

...
Ние не се караме помежду си. Ние спорим. Това заяви в
Коментари Харесай

Ерменков с интригуващ коментар за катастрофите с Корнелия Нинова

„ Ние не се караме между тях. Ние спорим ”. Това съобщи в ефира на Нова тв Таско Ерменков от Българска социалистическа партия в навечерието на Конгреса на Столетницата в събота. По въпроса дали против водача на партията Корнелия Нинова ще има избор на съмнение, депутатът разяснява: „ Ако желаят да смъкват някого, не е това индивидът. Освен това в Българска социалистическа партия не си сменяме водачите всяка година като кърпички”.

Относно двете произшествия, които Корнелия Нинова претърпя през последните месеци, той разяснява: " Притеснително е да има случай на два пъти с таксиметров автомобил на една и съща компания, и то съвсем на едно и също място. Може да е случайност, само че е притеснително ".

Ерменков разяснява и изявлението на ГЕРБ, че язовир „ Чотората”, от който е тръгнал потопът в Бургаско, е благосъстоятелност на наследник на общинска съветничка от Българска социалистическа партия Елена Димитрова.

„ Всички институции отхвърлиха да има директна връзка сред скъсването на язовирните стени и наводненията в обитаемоте места”, съобщи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР